Veelgestelde vragen

Bestellen

Hoe plaats ik een bestelling?

Bestellen is heel makkelijk. Je kunt een &Oskar boek en/of poster via onze webshop bestellen. De boeken en posters worden on-demand geprint en zijn daarom nooit uitverkocht.

Hoeveel letters mag de naam bevatten?

Een naam kan maximaal 16 tekens bevatten. Indien je een korte naam hebt kun je altijd 2e namen en/of achternaam toevoegen.

Is het mogelijk een bestelling aan te passen?

Zolang de bestelling nog niet is afgerond is dit uiteraard geen probleem. Het is echter niet mogelijk om de bestelling achteraf aan te passen aangezien elk boek speciaal wordt gemaakt aan de hand van de ingevoerde gegevens op de website tijdens het bestelproces. Zorg er daarom voor dat je de spelling van de naam van het kind goed controleert voordat je een boek besteld en dat je het persoonlijke tekstje in het boek ook even naloopt.

Betaling

Wat zijn onze betaalmogelijkheden?

In onze webshop kun je betalen via iDeal en Creditcard. Het is mogelijk om je bestelgegevens op te slaan zodat het eenvoudig is om een vervolgaankoop te doen.

Verzending

Wat zijn de verzendkosten?

Boek = € 2,95
Poster = € 5,95
1 Boek + 1 Poster = € 5,95
Gratis verzenden bij besteding boven € 70

Wanneer kan ik mijn order verwachten?

Een boek en/of poster wordt binnen 5-8 werkdagen geleverd. Zowel het boek als de poster passen door de brievenbus, je hoeft daarom niet thuis te zijn om het pakket te ontvangen. Boeken en posters kunnen afzonderlijk van elkaar worden verzonden.

Retourneren

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Het is uitsluitend mogelijk om een product te retourneren indien het product gebrekkig blijkt. Aangenomen mag worden dat je binnen een redelijke termijn nadat je de fout hebt ontdekt dit meldt via info@oskarcollection.com.

Andere vraag? Stuur ons een bericht!